Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Επιμορφωτική ημερίδα : «Το αειφόρο σχολείο στην πράξη: η περίπτωση του Σήματος Αειφόρου Σχολείου», 10-12-2016 Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δραπετσώνας και τις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε.
Πειραιά, Δ΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Δ.Ε. Β΄ Αθήνας προτίθεται να διοργανώσει επιμορφωτική ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: «Το αειφόρο σχολείο στην πράξη: η περίπτωση του Σήματος Αειφόρου Σχολείου». Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 10-12-2016 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας. Η αναλυτική περιγραφή και το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 115/10-11-2016 του Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας.

Η πρωτοβουλία «Σήμα Αειφόρου Σχολείου» δημιουργήθηκε από τη ΜΚΟ Αειφόρουμ και υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και την  Έδρα UNESCO ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για Βιώσιμη Ανάπτυξη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο).  

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση της ημερίδας εκπαιδευτικοί που έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση αλλά και εκπαιδευτικοί χωρίς προηγούμενη επιμόρφωση. Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που έχουν υποβάλει σχέδιο προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος. Μεταξύ αυτών θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Υποβολή αιτήσεων μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας http://tinyurl.com/simaaeiforousxoleiou  έως τις 20-11-2016.
Στους/στις εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν, θα αποσταλούν οδηγίες πρόσβασης στο Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας. 

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 10405/11-11-2016 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου