Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΠΕ Άμφισσας 16-18 Δεκεμβρίου 2016 με θέμα "Εκπαίδευση για την Αειφορική Διαχείριση των Υδατικών Πόρων και Μοντέλα Προσομοίωσης"

Αποτέλεσμα εικόνας για μοντελα προσομοιωσης medies
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Κ.Π.Ε. Άμφισσας σας ενημερώνει για το τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα "Εκπαίδευση για την Αειφορική Διαχείριση των Υδατικών Πόρων και Μοντέλα Προσομοίωσης" στις 16-18/12/2016.
Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Κ.Π.Ε. Άμφισσας σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ, την Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη. Το ΚΠΕ Άμφισσας θα καλύψει τις δαπάνες διαμονής (ξενώνας ΚΠΕ Άμφισσας), πρωινού, διατροφής, καφέ-σνακ σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.
Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου 8 εκπαιδευτικοί (4 τακτικοί και 4 αναπληρωματικοί αυτών). Η επιλογή θα γίνει από τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης βάσει του πίνακα κριτηρίων του Κ.Π.Ε. Άμφισσας (βλ. αίτηση συμμετοχής). Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr μέχρι τις 23-11-2016. Η παραλαβή των αιτήσεων θα επιβεβαιωθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 24ώρου. Στην περίπτωση παρέλευσης 24ώρου από την υποβολή της αίτησης και μη επιβεβαίωσης παραλαβής της παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά.
Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 10586/16-11-2016 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου