Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αργυρούπολης στις 5, 6 και 7 Μαρτίου 2015 με θέμα: «Το νερό και το πράσινο στη φύση και στη ζωή»

Ενημέρωση 14/3: Εργαστήριο σχεδιασμού προγράμματος "Το δάσος - περιαστικό πράσινο"

Εργαστήριο σχεδιασμού προγράμματος "Η θάλασσα"





Η εισήγηση του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στους εκπαιδευτικούς της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας





Σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 20/2-2-2015 του ΚΠΕ Αργυρούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, το ΚΠΕ Αργυρούπολης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. Α΄, Β΄, Δ΄ Αθήνας και Πειραιά θα πραγματοποιήσει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Το νερό και το πράσινο στη φύση και στη ζωή». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7  Μαρτίου 2015 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αργυρούπολης.

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθησή του σεμιναρίου 15 τακτικοί συμμετέχοντες και 15 αναπληρωματικοί αυτών. Η επιλογή θα γίνει βάσει των παρακάτω κριτηρίων (με αξιολογική σειρά, δηλ. πρώτα θα γίνει προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις που εμπίπτουν στο κριτήριο 1 κ.ο.κ.):

1. Συμμετοχή στα Θεματικά Δίκτυα (Εθνικό, Περιφερειακό) του ΚΠΕ Αργυρούπολης (θα προηγηθούν όσοι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν ή έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής σε κάποιο από τα παραπάνω δίκτυα).
2. Επιμόρφωση στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (θα προηγηθούν όσοι/-ες δεν έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν στην Π.Ε.)
3. Υλοποίηση προγράμματος συναφούς με τις θεματικές του σεμιναρίου (νερό-δάσος) κατά το τρέχον σχολικό έτος.
Τρόπος υποβολής αιτήσεων: Μέσω συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας http://tinyurl.com/kpearg 

- Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 30 συμμετεχόντων (15 τακτικών και 15 αναπληρωματικών) ή το αργότερο μέχρι την Κυριακή 8/2/2015
- Ανακοίνωση πίνακα συμμετεχόντων: Στο δικτυακό τόπο http://perivallontikh.eu και στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εκπαιδευτικών που θα επιλεγούν.

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 749/2-2-2015 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

2 σχόλια: