Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ημερίδες EcoNOVA / Διαμόρφωση Οικολογικής Συνείδησης στα Σχολεία - Παρουσίαση του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Π.Ε. Μαθαίνω για τα Δάση

Δείτε την παρουσίαση του Διεθνούς  Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαθαίνω για τα Δάση στις Ημερίδες EcoNOVA / Διαμόρφωση Οικολογικής Συνείδησης στα Σχολεία στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι στις 10/3 και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά στις 11/3. Τις ημερίδες διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε.  Χανίων διά των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων. Ευχαριστούμε τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων κυρίες Καβαζίδου και Μαρματάκη για την πρόσκληση και φυσικά είμαστε ανοιχτοί και σε ανάλογες προσκλήσεις από άλλους συναδέλφους Υπευθύνους Π.Ε. ή Σ.Δ.  για την παρουσίαση του Δικτύου μας. Στις παραπάνω ημερίδες έγινε και παρουσίαση του Διεθνούς  Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Οικολογικά Σχολεία από τον Αντιπρόεδρο της Σ.Ε. του Δικτύου κ. Σταμάτη Σκαμπαρδώνη.  Τέλος συνοδευόμενοι από τις κυρίες Καβαζίδου και Μαρματάκη είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και σχολικές μονάδες στην Κίσσαμο και στα Χανιά και να ενημερώσουμε τους εκπαιδευτικούς τους για το Δίκτυο. 



EcoNOVAinv small

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου