Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Έγκριση του Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Βελβεντού Σιάτιστας «Αειφορική Διαχείριση Λεκανών Απορροής Ποταμών»

logoΗ ίδρυση και λειτουργία του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Αειφορική Διαχείριση Λεκανών Απορροής Ποταμών», υλοποιείται από το ΚΠΕ Βελβεντού - Σιάτιστας, σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης. 

Σκοπός του Εθνικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης είναι ο γόνιμος προβληματισμός και η ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και την κοινωνία (φορείς και πολίτες) σχετικά με τρόπους και πρακτικές που συνδέονται με την αειφορική διαχείριση και αξιοποίηση των υδάτινων πόρων κάθε υδατικού διαμερίσματος και η εφαρμογή της βιωματικής εκπαίδευσης και της συνεργασίας εντός και εκτός της σχολικής μονάδας που οδηγεί στην ανάπτυξη πολλαπλών γνώσεων και δεξιοτήτων, με παράλληλη και ταυτόχρονη συναισθηματική και κοινωνική εξέλιξη αναπτύσσοντας πνεύμα αλληλεγγύης, δημιουργικότητας και αγάπης προς περιβάλλον που ζουν.
Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του ΚΠΕ Βελβεντού - Σιάτιστας.
Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να ενταχθούν στο Δίκτυο θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου