Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Εκπαιδευτικές επισκέψεις και επιμορφωτικές δράσεις στα Κ.Π.Ε. 2016-2017

Eνημέρωση 8/12: Δείτε στον παρακάτω χάρτη τις σχολικές μονάδες που έχουν υποβάλει αίτηση σε κάθε Κ.Π.Ε. (κλικ στο αντίστοιχο πράσινο δέντρο). Στην περίπτωση που έχετε υποβάλει αίτηση και δεν εμφανίζεται η σχολική σας μονάδα ενημερώστε μας άμεσα!




Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 200064/Δ2/24-11-2016 του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σχετικά με τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ΚΠΕ κατά το τρέχον σχολικό έτος. Υποβολή αίτησης αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι τις 2-12-2016 μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας 

http://tinyurl.com/kpe1617

  Παρακαλούμε καμία αίτηση να μην αποσταλεί με φαξ!
Λόγω απουσίας του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο εξωτερικό παρακαλούμε οι όποιες απορίες σας  να υποβληθούν από την Τετάρτη 30/11

Παρακαλούμε επίσης όπως εκτός από το παραπάνω έγγραφο διαβάσετε προσεκτικά και τα παρακάτω:

α) παραθέτουμε το χάρτη με τα ΚΠΕ εντός της εμβέλειας των οποίων βρίσκεται η Διεύθυνσή μας. Mπορείτε να υποβάλετε αίτηση μόνο σε ένα από τα παρακάτω Κ.Π.Ε. ή σε ένα από τα υπόλοιπα Κ.Π.Ε. της χώρας



β) αναφορικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Κ.Π.Ε. της Αττικής επισημαίνεται ότι 
i) τα προγράμματα του Κ.Π.Ε. Ελευσίνας  είναι διαθέσιμα για τις τάξεις Γ΄- ΣΤ΄.
ii) κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη έχει παρατηρηθεί μια υπερσυγκέντρωση αιτήσεων σχολικών μονάδων για επίσκεψη στο Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης με αποτέλεσμα να μένουν πολλές αιτήσεις ανικανοποίητες. Αντίθετα οι αιτήσεις προς τα υπόλοιπα Κ.Π.Ε. της Αττικής στο μεγαλύτερό τους ποσοστό ικανοποιήθηκαν. 

γ) στην ενότητα εκπαιδευτικά προγράμματα Κ.Π.Ε. υπάρχουν συγκεντρωμένες οι ενημερώσεις που μας στέλνουν τα Κ.Π.Ε. για τα προγράμματά τους. Πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Κ.Π.Ε. της Αττικής μπορείτε να βρείτε και στις παρακάτω ιστοσελίδες:
Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης στην ενότητα Προγράμματα
Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας στην ενότητα Εκπαιδευτικά 
Προγράμματα

δ)   Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλες περιστάσεις, λοιπές απορίες και αιτήματά σας διεκπεραιώνονται πιο αποτελεσματικά όταν υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι δια τηλεφώνου. Αυτό ισχύει φέτος και για τον επιπρόσθετο λόγο της απουσίας του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο εξωτερικό μέχρι και την Τρίτη 29/11.


Ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Δημήτριος Γκότζος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου