Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Παγκόσμια Ημέρα Δράσης και Διαγωνισμός Βίντεο Μικρού Μήκους- ΔΘΔ Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον

Tο Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (FEE), Διεθνής Συντονιστής του Δικτύου «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον», χειριστής του οποίου στην Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, θεσπίζει φέτος την καμπάνια Παγκόσμια Ημέρα ΔράσηςGlobal Action Days (GAD), http://www.yre.global/about-the-initiative, η οποία χρονικά τοποθετείται στις 17-23 Απριλίου 2017.
Πρόκειται για μια εβδομάδα (17-23 Απριλίου 2017) όπου σχολεία από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στο Δίκτυο «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» μπορούν να παρουσιάσουν  με το δικό τους μοναδικό τρόπο, τις  δράσεις τους με θέμα την αειφόρο ανάπτυξη.
Στο πλαίσιο της δράσης GAD διοργανώνεται και ένας Διεθνής Διαγωνισμός Βίντεο(Ταινίας) Μικρού Μήκους για όλα τα σχολεία που συμμετέχουν ή συμμετείχαν στο Δίκτυο των νέων Δημοσιογράφων. Αυτός ο Διαγωνισμός είναι μέρος των GAD και στοχεύει να προωθήσει το Πρόγραμμα των νέων δημοσιογράφων μεταφέροντας τη φωνή όσων συμμετέχουν. Ο νικητής θα κερδίσει έναν MacBook Pro! Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της Ε.Ε.Π.Φ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου