Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΚΠΕ Μεσολογγίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου "Αλυ -οι- κολογία"

Αποτέλεσμα εικόνας για κπε μεσολογγιουΤο ΚΠΕ Μεσολογγίου στο πλαίσιο προγραμματισμού των δράσεών του για το έτος 2016-2017 και της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχεδιάζει την υλοποίηση Επιμορφωτικού Σεμιναρίου στο Μεσολόγγι το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, με τίτλο: " Αλυ <Οι> κοδομώντας το κοινό μας μέλλον " Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του Κ.Π.Ε. Μεσολογγίου.

Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παραπάνω σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikidipevath@gmail.com  μέχρι την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου