Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Ολοκλήρωση και Απολογισμός Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Σύμφωνα με τo έγγραφο υπ΄ αρ. πρωτ. 5851/29-5-2018  της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας, παρακαλούνται:
Oι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας, που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής και εκπόνησαν πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά το τρέχον σχολικό έτος (2018-2019) ως Συντονιστές να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα- απολογιστικό ερωτηματολόγιο, το αργότερο  μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019. 
 Για κάθε ένα πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων ανεξαρτήτως του αριθμού των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών να συμπληρωθεί ένα απολογιστικό ερωτηματολόγιο
 Η συμπλήρωση των πεδίων στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα παρακαλούμε να γίνει με κεφαλαία γράμματα

Η εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας συμπλήρωση και υποβολή των παραπάνω είναι υποχρεωτική  για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης. Με νεότερο έγγραφο θα ενημερωθείτε για  την έκδοση των Βεβαιώσεων Υλοποίησης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων. 

Απολογιστικό ερωτηματολόγιο Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 

 Συμπληρωματικά, οι εκπαιδευτικοί, αν επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν το τελικό προϊόν του προγράμματός τους σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (έντυπο, αφίσα, ψηφιακό δίσκο, διεύθυνση URL δικτυακού τόπου ανάρτησης υλικού). Το υλικό σε έντυπη μορφή μπορεί να υποβληθεί ή να αποσταλεί στην έδρα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, Κηφισίας 20 & Γκύζη, 15125 Μαρούσι μέχρι την 
Τετάρτη 10 /7 /2019 και το υλικό σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: 
για Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  perivallontikidipevath@gmail.com


Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: To υλικό από τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που θα λάβουμε σε ηλεκτρονική μορφή  θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο "Περιβαλλοντικές Εκπαιδευτικές Καινοτομίες" Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να γίνει ηλεκτρονική ανάρτηση του υλικού σας παρακαλώ όπως το αναφέρετε κατά την υποβολή του. 

 
      



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου