Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Κ.Π.Ε. Μολάων: Ενημέρωση και πρόσκληση συμμετοχής Σχ. μονάδων στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Θεματικό Δίκτυο «Κάστρα ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει»

Σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό (Α.Π.203135/Δ2 11-12-2015 ΥΠΠΕΘ) και Ευρωπαϊκό (Α.Π.59764/Δ2 8-4-2016 ΥΠΠΕΘ) θεματικό δίκτυο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που συντονίζει το κέντρο μας, με τίτλο: «Κάστρα ο τόπος τοορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει» συνεχίζει τη λειτουργία του για ένατη χρονιά ως Εθνικό και δεύτερη ως Ευρωπαϊκό. Το ΚΠΕ Μολάων προσκαλεί όλους τους εκπαιδευτικούς (είτε ήδη συμμετέχουν είτε θέλουν να ενταχθούν για πρώτη φορά) που έχουν σκοπό να υλοποιήσουν την σχολική χρονιά 2017-2018 περιβαλλοντικά προγράμματα σχετικά με τις θεματικές ενότητες του δικτύου μας, να δηλώσουν την συμμετοχή τους σε αυτό, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση που ακολουθεί.  

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 180/14-9-2017 του Κ.Π.Ε. Μολάων

Η συμπληρωμένη αίτηση εκπαιδευτικών/σχολικών μονάδων της Διεύθυνσής μας θα πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikidipevath@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου