Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης: Ανανέωση λειτουργίας Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. "Κλιματικές αλλαγές – Ακραία καιρικά φαινόμενα". Πρόσκληση για συμμετοχή και συνεργασία

Αποτέλεσμα εικόνας για δικτυο Κλιματικές αλλαγές ακραια καιρικά φαινομέναΚατά  την  τριετία 2008-2011, ιδρύθηκε και λειτούργησε το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. του ΚΠΕ Στυλίδας- Υπάτης«Κλιματικές αλλαγές – Ακραία καιρικά φαινόμενα».  Το Δίκτυο κατά την εννεαετή λειτουργία του, μέσα  από σχετικές με το σκοπό ίδρυσής του δράσεις, έχει παρουσιάσει θετικά αποτελέσματα, χάρη στην καλή συνεργασία και αποτελεσματικότητα των συναδέλφων, των μαθητών και των φορέων που συμμετείχαν σ’ αυτό.

Το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης, ως συντονιστής του δικτύου, θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο δίκτυο έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στην Π.Ε. για τις κλιματικές αλλαγές,   πρόκειται να αιτηθεί ανανέωση της λειτουργίας του τα σχολικά έτη 2017-2018, 2018-2019 & 2019-2020. 

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο του ΚΠΕ Στυλίδας – Υπάτης

Επισυνάπτεται η νέα αίτηση συμμετοχής στη Συντονιστική Επιτροπή ή την Παιδαγωγική Ομάδα του Δικτύου, η οποία πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης μέχρι 13-10-2017.
Αίτηση συμμετοχής στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο (Για την Συντονιστική Επιτροπή ή την Παιδαγωγική Ομάδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου