Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Επιμορφωτική ημερίδα σε συνεργασία με το ΚΠΕ Λαυρίου στις 11 Νοεμβρίου 2017 με τίτλο: ‘Προσανατολίζομαι στο ΧΑΟΣ’

Αποτέλεσμα εικόνας για orienteering

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης B’ Αθήνας διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Λαυρίου και τις Δ.Π.Ε. Αν. Αττικής και Δ’ Αθήνας και Δ.Δ.Ε. Αν. Αττικής, Β’ Αθήνας και Κυκλάδων, προτίθεται να διοργανώσει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: ‘Προσανατολίζομαι στο ΧΑΟΣ’, στις 11 Νοεμβρίου 2017.

Θέμα της είναι ο αγωνιστικός προσανατολισμός (orienteering) και πως αυτό το σχετικά νέο στην Ελλάδα αγώνισμα/παιχνίδι μπορεί να προσαρμοστεί από τον/την εκπαιδευτικό και να αποτελέσει ένα αξιόλογο εργαλείο στα χέρια του/της με σκοπό την γνωριμία των μαθητών με το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον της περιοχής τους με παιγνιώδη και ελκυστικό τρόπο. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και το πρόγραμμα της ημερίδας στο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 58/Φ3/6-10-2017 του ΚΠΕ Λαυρίου.

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση της ημερίδας 20 εκπαιδευτικοί (10 τακτικοί συμμετέχοντες και 10 αναπληρωματικοί αυτών). Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας: http://tinyurl.com/prosanatolismos  έως την Πέμπτη 12/10 και ώρα 12 το μεσημέρι.
Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που δεν έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση καθώς και στους/στις εκπαιδευτικούς που προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος. Στους/στις εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν για την παρακολούθηση της ημερίδας, θα αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στο χώρο διεξαγωγής αυτής.
Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 10712/6-10-1972 Κ.Π.Ε. Λαυρίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου