Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε τριήμερο Σεμινάριο - Εργαστήριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Φιλίππων με τίτλο: Η αειφορική χρήση του νερού στην αρχαιότητα: «Το αόρατο νερό» στην αρχαία πόλη και στην ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων».

Αποτέλεσμα εικόνας για κπε φιλιππων πολη κατοικια δικτυοΤο Κ.Π.Ε. Φιλίππων διοργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: Η αειφορική χρήση του νερού στην Σελίδα 2 αρχαιότητα: «Το αόρατο νερό» στην αρχαία πόλη και στην ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 01, 02 και 03 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Φιλίππων και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καβάλας (Αρχαιολογικό χώρο, λασπόλουτρα, δρόμο του νερού, παλαιά πόλη της Καβάλας). Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής και θα λήξει στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε 60 εκπαιδευτικούς της χώρας. 

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 48/4-10-2017 του Κ.Π.Ε. Φιλίππων

Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να παρακαλουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν τις επισυναπτόμενες αιτήσεις συμμετοχής στο σεμινάριο και συμμετοχής στο δίκτυο στη διεύθνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikidipevath@gmail.com  μέχρι τις 23/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου