Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής: Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος Αττικής στις 10 Μαρτίου 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!

Σε συνέχεια της πρόσκλησης της 20ης Νοεμβρίου 2017 για υποβολή υποψηφιοτήτων για τη Διοικούσα και την Εξελεγκτική Επιτροπή του Παραρτήματος Αττικής σας προωθούμε το ψηφοδέλτιο που καταρτίστηκε ενόψει της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 4.00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΠΕ Αργυρούπολης.

Προχωράμε στην πραγματοποίηση της Εκλογοαπολογιστικής μας Συνέλευσης διότι η θητεία μας, σύμφωνα με το καταστατικό, έχει λήξει. Βέβαια το κεντρικό Δ.Σ. του Συλλόγου δεν έχει προκηρύξει ακόμη Εκλογοαπολογιστική ως όφειλε και οδεύει προς το τέλος του τέταρτου χρόνου ενώ το καταστατικό προβλέπει διετή θητεία (!!!). Είναι κάτι που θα συζητήσουμε οπωσδήποτε στη συνέλευσή μας. Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να δυναμώσουμε το Παράρτημά μας ώστε να έχουμε λόγο και συμμετοχή για μια καλύτερη συνέχεια στο Σύλλογό μας.

Εγγραφή νέων μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου επιτρέπεται μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018. Οι εγγραφές γίνονται με αίτηση που επισυνάπτουμε και η συνδρομή των 10 ευρώ για το 2018 κατατίθεται στην Ταμία του Παραρτήματος Σπανού Μάγδα ή σε άλλο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Οποιαδήποτε άλλη πληρωμή δεν θα ληφθεί υπόψη.Το πρόγραμμα της Εκλογοαπολογιστικής  Συνέλευσης της 10ης Μαρτίου 2018 θα είναι το εξής:

Διαβάστε τη συνέχεια  στη σχετική ανακοίνωση στο δικτυακό τόπο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής 


ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ


 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 2018




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου