Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Σεμινάριο με θέμα: «Τα Εθνικά Πάρκα και τα Γεωπάρκα στα Προγράμματα Π.Ε. Το Εθνικό Πάρκο και το Γεωπάρκο Χελμού - Βουραϊκού»

Eνημέρωση 30/3: Τακτικοί και αναπληρωματικοί συμμετέχοντες

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικο παρκο Ï‡ÎµÎ»Î¼Î¿Ï…Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το ΚΠΕ Κλειτορίας-Ακράτας και τις Δ/νσεις Α΄/θμιας Εκπ/σης Α΄ Αθήνας και Δυτικής Αττικής και Β’/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας προτίθεται  να διοργανώσει διήμερο σεμινάριο,  με θέμα :
 «Τα Εθνικά Πάρκα και τα Γεωπάρκα στα Προγράμματα Π.Ε. Το Εθνικό Πάρκο και το Γεωπάρκο Χελμού - Βουραϊκού»
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε 40 εκπαιδευτικούς των τεσσάρων Διευθύνσεων που  ανήκουν στην εμβέλεια του Κ.Π.Ε. (10 εκπαιδευτικοί ανά Δνση Εκπσης). Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο παρατίθενται στο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 41/19-3-2018 του ΚΠΕ Κλειτορίας-Ακράτας.
Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα: https://tinyurl.com/chelmos-vouraikos  έως και τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018. Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που δεν έχουν παρακαλουθήσει άλλο πολυήμερο σεμινάριο σε Κ.Π.Ε. εκτός Αττικής και υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου