Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Κ.Π.Ε. Ευεργέτουλα: Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών στο τριήμερο Ιδρυτικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Ε..Θ.Δ.Π.Ε. «Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO στην Ελλάδα»

Το ΚΠΕ Ευεργέτουλα Λέσβου στο πλαίσιο του Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου,  τριήμερο Ιδρυτικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο για το Eθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. του ΚΠΕ Ευεργέτουλα με θέμα: «Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO στην Ελλάδα».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου, το Σάββατο 5 και  Μαΐου την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ευεργέτουλα και στην ευρύτερη περιοχή του Γεωπάρκου Λέσβου.

Δείτε περισσότερα στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 679/19-4-2018 του Κ.Π.Ε. Ευεργέτουλα
Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παραπάνω σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου perivallontikidipevath@gmail.com μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου