Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημέρωση για συμμετοχή σχολείων στα περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΠΕ Ελευσίνας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΠΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΚΠΕ Ελευσίνας προγραμματίζει την υλοποίηση δύο εκπαιδευτικών προγραμμάτων που μπορούν να παρακολουθήσουν σχολικές ομάδες κατά την περίοδο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2018, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο έγγραφο Φ.16Α/ΜΚ/205575/Δ1/24-11-2017 του ΥΠ.Π.E.Θ.

Συγκεκριμένα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι :
  1. «Ελευσίνα, αστικό μονοπάτι… για μύστες στην αειφορία» - Μονοήμερο πρόγραμμα για ομάδες Β΄/θμιας (Γυμνάσιο, Λύκειο) και Α΄/θμιας (Γ΄- Στ΄ Δημοτικού) Εκπαίδευσης.
  1. «Παράκτια Ελευσίνα… Μια γειτονιά του Σαρωνικού» - Μονοήμερο πρόγραμμα για ομάδες Β΄/θμιας (Γυμνάσιο, Λύκειο) και Α΄/θμιας (Γ΄- Στ΄ Δημοτικού) Εκπαίδευσης.
Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 96/25-9-2018 του Κ.Π.Ε. Ελευσίνας

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Υπενθυμίζουμε πως για την πραγματοποίηση επίσκεψης σε Κ.Π.Ε η αίτηση δε γίνεται τηλεφωνικά ούτε απευθείας στο Κ.Π.Ε. αλλά μέσω της συμπλήρωσης της επισυναπτόμενης αίτησης και αποστολής της στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikhdipevath@gmail.com Παρακαλούμε τις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής μας να τηρούν την παραπάνω διαδικασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου