Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης στο ΚΠΕ Δραπετσώνας

KPE Drapetsonas

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ Δραπετσώνας, σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ.  με Α.Π. 200064/23-11-2016 για τους πρώτους μήνες του σχολικού έτους και μέχρι την έγκριση των προγραμμάτων, θα δεχθεί επισκέψεις σχολικών μονάδων της Περιφέρειάς του και κατά προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας του για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

Τα εκπαιδευτικά  προγράμματα που υλοποιούνται στο ΚΠΕ Δραπετσώνας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του: http://kpe-drapets.att.sch.gr/educational-programs.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του ΚΠΕ Δραπετσώνας. 

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Υπενθυμίζουμε πως για την πραγματοποίηση επίσκεψης σε Κ.Π.Ε η αίτηση δε γίνεται τηλεφωνικά ούτε απευθείας στο Κ.Π.Ε. αλλά μέσω της συμπλήρωσης της επισυναπτόμενης αίτησης και αποστολής της στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikhdipevath@gmail.com Παρακαλούμε τις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής μας να τηρούν την παραπάνω διαδικασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου