Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα «Απολαμβάνοντας τη συνεργασία: Ένα εργαστήριο συμμετοχικού σχεδιασμού για την καινοτομία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Αποτέλεσμα εικόνας για wwf ελλας συνεργασια

Eνημέρωση 15/10: Έχει συμπληρωθεί η λίστα των τακτικών συμμετεχόντων και συνεπώς οι επόμενες αιτήσεις θα τεθούν στη λίστα των αναπληρωματικών συμμετεχόντων. Ευχαριστούμε για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε!

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, προτίθεται να συνεργαστεί με το WWF Eλλάς και τις Δνσεις Β΄/θμιας Εκπ/σης Α΄ και Β΄ Αθήνας επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 5 διδακτικών ωρών με θέμα: «Απολαμβάνοντας τη συνεργασία: Ένα εργαστήριο συμμετοχικού σχεδιασμού για την καινοτομία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα.
Συντονίστριες του σεμιναρίου θα είναι η κ. Ελένη Σβορώνου και η κ. Νάνσυ Κουταβά από την ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του WWF Eλλάς.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε 36 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις και θα διεξαχθεί στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, Λεωφόρος Κηφισίας 213, Μαρούσι (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρες 16.00 έως 20.00.
Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι ενδιαφερόμενοι/-νες εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα: https://tinyurl.com/wwf-sunergasia

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν 24 εκπαιδευτικοί (12 τακτικοί συμμετέχοντες και 12 αναπληρωματικοί αυτών). Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που δεν έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και που δεν έχουν υλοποιήσει σχετικό πρόγραμμα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα λήξει μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των 24 θέσεων.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου