Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Eπιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Αναδασώσεις και Εκπαίδευση: Κριτική προσέγγιση στο γιατί και το πώς» στις 10 Νοεμβρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για βοτανικος κηπος διομηδους δέντρα

Ενημέρωση 22/10: Τακτικοί και αναπληρωματικοί συμμετέχοντες


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, προτίθεται να πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Ελευσίνας και με τους/τις Υπεύθυνους Π.Ε. των ΔΠΕ Γ΄ Αθήνας και Δυτ. Αττικής καθώς και των ΔΔΕ Α΄, Β΄ & Γ΄ Αθήνας και Δυτ. Αττικής. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο  Βοτανικό Κήπο Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν.Διομήδους  στις 10 Νοεμβρίου 2018. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 108/11-10-2018 του Κ.Π.Ε. Ελευσίνας.

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου 18 εκπαιδευτικοί (9 τακτικοί συμμετέχοντες και 9 αναπληρωματικοί αυτών). Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που δεν έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Δήλωση συμμετοχής μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας http://tinyurl.com/anadasoseis 

Η υποβολή των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των 18 αιτήσεων ή αλλιώς το αργότερο την Πέμπτη 18/10 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Στους/στις εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα αποσταλούν οδηγίες πρόσβασης στο χώρο διεξαγωγής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου