Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Επιμορφωτική Ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα «Μαραθώνας: οι όψεις του νερού»

Σχετική εικόνα

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Λαυρίου, τη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής και τη Διεύθυνση Δ.Ε. Β΄ Αθήνας προτίθεται να διοργανώσει επιμορφωτική ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα «Μαραθώνας: οι όψεις του νερού» το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρες 9.00-15.00.
Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’αρ. πρωτ. 65/Φ3/9-5-2019 του Κ.Π.Ε. Λαυρίου
Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για συμμετοχή στην ημερίδα 15 εκπαιδευτικοί. Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας  https://tinyurl.com/marathonas-nero   μέχρι την Πέμπτη 16/5 και ώρα 11.00 π.μ.
Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν κατά το τρέχον σχολικό έτος πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με συναφή θεματολογία καθώς και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου