Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΠΕ Ελευσίνας για τη σχολική χρονιά 2019-2020


Αποτέλεσμα εικόνας για κπε ελευσινας

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΚΠΕ Ελευσίνας έχει σχεδιάσει και υλοποιεί δύο εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν περιβαλλοντικές ομάδες των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής. Συγκεκριμένα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι:

1.«Ελευσίνα, αστικό μονοπάτι… για μύστες στην αειφορία» - Μονοήμερο πρόγραμμα που απευθύνεται σε περιβαλλοντικές ομάδες Β΄/θμιας (Γυμνάσιο, Λύκειο) και Α΄/θμιας (Γ΄- Στ΄ Δημοτικού) Εκπαίδευσης.

2.«Παράκτια Ελευσίνα… Μια γειτονιά του Σαρωνικού» - Μονοήμερο πρόγραμμα που απευθύνεται σε περιβαλλοντικές ομάδες Β΄/θμιας (Γυμνάσιο, Λύκειο) και Α΄/θμιας (Γ΄- Στ΄ Δημοτικού) Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ, πρωτ. 147/12-9-2019 του Κ.Π.Ε. Ελευσίνας


Eπισημάνσεις Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

1. Η υποβολή αίτησης για την πραγματοποίηση της σχετικής επίσκεψης δε γίνεται απευθείας στο Κ.Π.Ε. αλλά διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Η επισυναπτόμενη αίτηση πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikidipevath@gmail.com  

2. Η εκπαιδευτική επίσκεψη σε ΚΠΕ περιλαμβάνεται στις 9 εκπαιδευτικές επισκέψεις που δικαιούνται τα τμήματα ανά σχολική χρονιά και συνεπάγεται δέσμευση του/της εκπαιδευτικού για υλοποίηση κατά το τρέχον σχολικό έτος προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θεματολογία συναφή με αυτήν του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρακολούθησε με την τάξη του/της κατά την επίσκεψη στο Κ.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου