Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων Α/θμιας εκπ/σης στο ΚΠΕ Δραπετσώνας

Αποτέλεσμα εικόνας για κπε δραπετσωναςΣας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ Δραπετσώνας, σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με  Α.Π. 200064/23-11-2016 για τους πρώτους μήνες του σχολικού έτους και μέχρι την έγκριση των προγραμμάτων, θα δεχθεί επισκέψεις σχολικών μονάδων της Περιφέρειάς του και κατά προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας του για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στο ΚΠΕ Δραπετσώνας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του: http://kpe-drapets.att.sch.gr/educational-programs. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να πληροφορηθούν για το περιεχόμενό τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 8/9-9-2019 του ΚΠΕ Δραπετσώνας.


Eπισημάνσεις Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

1. Η υποβολή αίτησης για την πραγματοποίηση της σχετικής επίσκεψης δε γίνεται απευθείας στο Κ.Π.Ε. αλλά διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Η επισυναπτόμενη αίτηση πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikidipevath@gmail.com  

2. Η εκπαιδευτική επίσκεψη σε ΚΠΕ περιλαμβάνεται στις 9 εκπαιδευτικές επισκέψεις που δικαιούνται τα τμήματα ανά σχολική χρονιά και συνεπάγεται δέσμευση του/της εκπαιδευτικού για υλοποίηση κατά το τρέχον σχολικό έτος προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θεματολογία συναφή με αυτήν του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρακολούθησε με την τάξη του/της κατά την επίσκεψη στο Κ.Π.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου