Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή και την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο ΥΠΑΙΘ



Αποτέλεσμα εικόνας για αιθουσα ζακλιν ντε ρομιγι ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΗ Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής, τα Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης, Δραπετσώνας, Ελευσίνας και Λαυρίου και τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. της Περιφέρειας Αττικής προτίθεται να διοργανώσει Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή και την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 9.30 – 14.30. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα υπάρχουν στο επισυναπτόμενο έγγραφο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής.


Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση της ημερίδας 14 εκπαιδευτικοί (10 τακτικοί συμμετέχοντες και 4 αναπληρωματικοί αυτών). Βάσει του εγγράφου της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής, προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που έχουν υλοποιήσει στο παρελθόν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα κατά το τρέχον σχολικό έτος. Τέλος προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς μέλη της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής. Οι ενδιαφερόμενοι/-νες εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής


https://forms.gle/BqVHgExyw23KBA8a9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου