Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

K.Π.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου Πρόσκληση συμμετοχής στο Εθνικό Δίκτυο Π.Ε. «Βιώσιμη Πόλη: η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία»


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου ως συντονιστής από το 2013 του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Βιώσιμη πόλη: Η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία» πρόκειται να ανανεώσει τη λειτουργία του Δικτύου για το σχολικό έτος 2019-20.

Καλεί λοιπόν τις σχολικές ομάδες, τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Σχολικών Δραστηριοτήτων, τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Εκπαίδευσης για την Αειφορία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο:

Α. Να ενημερωθούν για το περιεχόμενο και τον τρόπο λειτουργίας του δικτύου διαβάζοντας το συνημμένο έγγραφο ή αναλυτικά από την  ιστοσελίδα του δικτύου και στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ
Β. Να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/viosimipoli20 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2019. Όσοι συμμετείχαν στο δίκτυο προηγούμενες σχολικές χρονιές και επιθυμούν να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους,  παρακαλούνται να υποβάλλουν επίσης την παραπάνω αίτηση.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 118/30-10-2019 του K.Π.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου

Δείτε επίσης την Περιγραφή του ΕΘΔ Βιώσιμη Πόλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου