Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Κ.Π.Ε Κρεστένων: Πρόσκληση για συμμετοχή στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Τα Τοπικά Προϊόντα σε μια Κοινωνία Αειφορίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΚΠΕ Κρεστένων συντονίζει το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Τα Τοπικά Προϊόντα σε μια Κοινωνία Αειφορίας» και για το σχολικό έτος 2019-2020 σύμφωνα με την αρ. Φ7/ΕΠ/174583/187846/Δ7-29/11/2019, απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δ/νση Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπ/σης για την Αειφορία, Τμήμα Α΄, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για ανανέωση λειτουργίας του Δικτύου.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Δίκτυο ή να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους για το σχολικό έτος 2019-2020 και υλοποιούν ομοθεματικό πρόγραμμα Π.Ε., σύμφωνα με την αρ. 190790/Δ4/04-12-2019 εγκύκλιο σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, καλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν άμεσα τη σχετική αίτηση στον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης που ανήκουν και να την κοινοποιήσουν με fax (26250/22393) ή e-mail (kpe.krestenon@gmail.com) και στο ΚΠΕ Κρεστένων.


Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του Κ.Π.Ε. Κρεστένων

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας παρακαλούνται όπως αποστείλουν την αίτησή τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikhdipevath@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου