Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Κ.Π.Ε. Καλαμάτας: Πρόσκληση συμμετοχής σχολικών μονάδων στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. "Ελιά"


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, ως συντονιστής του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «ΕΛΙΑ», προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς που υλοποιούν πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά το τρέχον σχολικό έτος και επιθυμούν να εντάξουν το σχολείο τους στο Δίκτυο «ΕΛΙΑ», να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά (αίτηση και πρωτόκολλο συνεργασίας) στον/στην Υπεύθυνο/η Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης που ανήκουν.
Το Δίκτυο λειτουργεί από το 2003 και έχει λάβει έγκριση ανανέωσης λειτουργίας για το σχολικό έτος 2019-2020 σύμφωνα με την υπ.αρ.Φ7/ΕΠ/148920/188399/Δ7/29-11-2019/ ΥΠΑΙΘ/Γενική Διεύθυνση Σπουδών Α.θμιας και Β.θμιας Εκπ.σης/Διεύθυνση Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπ.σης για την Αειφορία/Τμήμα Α΄.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη στοχοθεσία του Δικτύου μπορείτε να αναζητήσετε στο Δικτυακό τόπο http://kpe-kal.mes.sch.gr/elianet/ ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: mail@kpe-kal.mes.sch.gr                 

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 9/22-1-2020 Κ.Π.Ε. Καλαμάτας

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να ενταχθούν στο παραπάνω Δίκτυο παρακαλούν όπως αποστείλουν την αίτηση και το πρωτόκολλο συνεργασίας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikhdipevath@gmail.com  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου