Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Προβολές εκπαιδευτικών ντοκιμαντέρ με ελεύθερη είσοδο για μαθητές στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Όπως γνωρίζετε, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη διοργάνωση προβολών με εκπαιδευτικό περιεχόμενο.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας του με το Caid - Κέντρο Κοινωνίας, Επιστήμης & Τέχνης, διοργανωτή του Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας, προγραμματίζει κατά το διάστημα Μάρτιος-Μάιος 2020, στο Ιστορικό Αρχείο του στον Ταύρο, την προβολή επιλεγμένων εκπαιδευτικών ντοκιμαντέρ με ελεύθερη είσοδο για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Πρόκειται για οκτώ (8) διεθνείς παραγωγές ωριαίας περίπου διάρκειας με ελληνικούς υπότιτλους και πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο.
Απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού (Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξη), Γυμνασίου, Λυκείου με αντικείμενο τις ενότητες: α) Ζώα & Κλιματική Αλλαγή, β) Αστρονομία.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 177/9.9/21-2-2020 του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Αίτημα πραγματοποίησης προβολής ντοκιμαντέρ (απαιτείται να προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου