Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Eπιμορφωτικό σεμινάριο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» με θέμα: «Ανθεκτικές πόλεις απέναντι στην κλιματική αλλαγή».


Tο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» ξεκίνησε τη λειτουργία του διεθνώς το 1999 και στην Ελλάδα το 2001.  Στόχος του είναι να ενθαρρύνει σχολεία και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ώστε να συμπεριλάβουν στις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες και τα δάση, εφοδιάζοντάς τους με τα απαραίτητα εργαλεία, καθώς και κίνητρα για να πλησιάσουν το δάσος και να μάθουν από αυτό γι’ αυτό.
 Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Συντονιστικός Φορέας του Δικτύου στην Ελλάδα και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εθνικός Χειριστής του Δικτύου, συνδιοργανώνουν, στο πλαίσιο του Δικτύου, σεμινάριο με βιωματικά εργαστήρια, με θέμα: «Ανθεκτικές πόλεις απέναντι στην κλιματική αλλαγή».
Το Σεμινάριο πρόκειται να διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου των Αθηναίων (Κέκροπος 10, Πλάκα), το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:00 – 14:30

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του σεμιναρίου και τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής υπάρχουν στα συνημμένα έγγραφα (Επιστολή της Ε.Ε.Π.Φ. και Πρόγραμμα σεμιναρίου). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17-2-2020.

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 2430/7-2-2020 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου