Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε δράση ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία με θέμα: «Όχι πλαστικά στη θάλασσά μου»

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός και κείμενο

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τους/τις Υπευθύνους/-νες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης/Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Α', Γ', Δ' Αθήνας, Δυτ. Αττικής, Δωδεκανήσου,  Ανατ. Θεσσαλονίκης, Δυτ. Θεσσαλονίκης, Κυκλάδων και Πέλλας και των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Β’, Γ’ Αθήνας, Αχαΐας, Έβρου, Ημαθίας, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Σερρών, Χανίων και Χίου, προτείνει μια κοινή δράση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών στις 8 Ιουνίου, όπου εκπαιδευτικοί, μαθητές/-τριες, γονείς και η ευρύτερη τοπική κοινωνία προτείνουν, υιοθετούν και δημοσιοποιούν δράσεις με θέμα:  «Όχι πλαστικά στη θάλασσά μου» εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανησυχία τους στις δραματικές παγκόσμιες επιπτώσεις των πλαστικών αποβλήτων στη θάλασσα, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και της υγείας μας. 

Διαβάστε περισσότερα στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ. αρ. πρωτ. 5822/9-6-2020 της Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
(για προβολή σε μεγαλύτερο μέγεθος, 
πατήστε πάνω στο πληροφοριακό γράφημα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου