Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ελευσίνας με θέμα «Πρασινίζω το σχολείο, πρασινίζω την πόλη μου. Παιδαγωγική προσέγγιση και ψηφιακά εργαλεία»

Eνημέρωση 11/2: Αναρτήθηκαν οι παρουσιάσεις το σεμιναρίου στον δικτυακό τόπο του Κ.Π.Ε. Ελευσίνας http://kpe-elefs.att.sch.gr/seminar.html

Eνημέρωση 22/12: Τακτικοί και αναπληρωματικοί συμμετέχοντες (για προβολή σε μεγαλύτερο μέγεθος, πατήστε πάνω στον πίνακα)


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, προτίθεται να υλοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ελευσίνας και τις ΔΠΕ Γ΄ Αθήνας και Δυτ. Αττικής και ΔΔΕ Β΄ Αθήνας και Δυτ. Αττικής με θέμα: «Πρασινίζω το σχολείο, πρασινίζω την πόλη μου. Παιδαγωγική προσέγγιση και ψηφιακά εργαλεία» την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρες 18.00 - 20.30, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας που θα ανακοινωθεί. 

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου 15 εκπαιδευτικοί. Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που κατά το τρέχον σχολικό έτος υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης συναφές με τη θεματολογία του σεμιναρίου. Μεταξύ αυτών θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Δήλωση συμμετοχής μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας μέχρι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 https://forms.gle/fPfuFdmqC4suT3VL9  Δείτε περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του σεμιναρίου στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 165/10-12-2020 του ΚΠΕ Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου