Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Λαυρίου με θέμα: «Τα φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά στη ζωή μας»


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, προτίθεται να υλοποιήσει διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Λαυρίου, τη Δ.Π.Ε. Αν. Αττικής και τις Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας και Αν. Αττικής με θέμα: «Τα φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά στη ζωή μας» την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρες 18.00 – 20.30, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας WEBEX., μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex. 
Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση της ημερίδας 30 εκπαιδευτικοί. Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που κατά το τρέχον σχολικό έτος υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Μεταξύ αυτών θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 26/2 και ώρα 11.30 π.μ. στην ηλεκτρονική φόρμα https://forms.gle/d4hhYrgXd8ncq3mb7  Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 10/Φ3/19-2-2021 του Κ.Π.Ε. Λαυρίου. Στους/στις εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν για την παρακολούθηση της ημερίδας θα αποσταλεί ο σχετικός υπερσύνδεσμος παρακολούθησης. 

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 1469/22-2-2021 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου