Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο «Το Δίκτυο Μαθαίνω για τα Δάση και τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων. Καλές Πρακτικές σχολείων γύρω από τους κύκλους των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων»

 

Ενημέρωση 9/11: Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο εδώ 

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας  Συντονιστικός Φορέας του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση», δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικό χειριστή  του  Δικτύου, και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης προτίθεται να διοργανώσει εξ αποστάσεως διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: Το Δίκτυο «Μαθαίνω για τα Δάση» και τα Εργαστήρια Δραστηριοτήτων. Καλές Πρακτικές σχολείων γύρω από τους κύκλους των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 18:00-20:00.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής και το πρόγραμμα του σεμιναρίου υπάρχουν στα επισυναπτόμενα έγγραφα (Πρόσκληση και Πρόγραμμα).


Σχετ: Έγγραφο υπ΄αρ. πρωτ. 10331/22-10-2021 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου