Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Εκπαιδευτικές επισκέψεις στα Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α) για το σχολικό έτος 2021-2022



 Ενημερωθείτε βάσει του επισυναπτόμενου εγγράφου υπ' αρ. πρωτ. Φ11/154902/Δ7/30-11-2021 του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ. για α) τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Κ.Ε.ΠΕ.Α. και β) τα Θεματικά Δίκτυα. Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να επισκεφτούν με το τμήμα τους Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον την Αειφορία για την παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος,  καλούνται όπως συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα: https://tinyurl.com/kepea 
Επισημαίνεται ότι:
• Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω της παραπάνω διαδικασίας και όχι απευθείας στα Κ.Ε.ΠΕ.Α.
• Μπορούν να υποβληθούν έως δύο αιτήσεις για επίσκεψη σε Κ.Ε.ΠΕ.Α. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής (Αργυρούπολης, Δραπετσώνας, Ελευσίνας, Λαυρίου)
• Για την αποφυγή εκ των υστέρων διορθώσεων, παρακαλούμε πριν την υποβολή της αίτησής σας όπως διαβάσετε τα επισυναπτόμενα έγγραφα των Κ.Ε.ΠΕ.Α. και ελέγξετε προσεκτικά αν το πρόγραμμα που επιλέξατε είναι διαθέσιμο για την τάξη σας 
• Τα ημερήσια εκπαιδευτικά προγράμματα δια ζώσης μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητικές ομάδες με μέγιστο αριθμό 28 μαθητών του ίδιου Τμήματος σύμφωνα με όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και τις οδηγίες του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.
• Στην περίπτωση που η σχολική σας μονάδα έχει ενταχθεί σε κάποιο Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης την προηγούμενη σχολική χρονιά, θα πρέπει, εφόσον το επιθυμεί, να ανανεώσει τη συμμετοχή της και για τη φετινή σχολική χρονιά.
• Πληροφορίες για τα Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  αναρτώνται και στο δικτυακό τόπο του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης http://perivallontikh.eu (επιλογή ενότητας Θεματικά Δίκτυα)

Σχετ: Έγγραφο υπ΄αρ. πρωτ. 11886/1-12-2021 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Πληροφορίες για τα προγράμματα των Κ.Ε.ΠΕ.Α. :

Αργυρούπολης

Δραπετσώνας

Ελευσίνας

Λαυρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου