Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Π.Ε. σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας, με τίτλο: «Οι μνήμες της βιομηχανικής κληρονομιάς συναντούν την Επιστήμη των Πολιτών στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας», 20-21 Μαΐου 2022



 Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ/ΚΕ.ΠΕΑ Δραπετσώνας και η παιδαγωγική του ομάδα (Δρ Στ. Τριανταφύλλου, Υπεύθυνη ΚΠΕ, Θ. Αβδελλή, Αναπληρώτρια Υπεύθυνη ΚΠΕ, Ι. Φώκου, μέλος της ΠΟ του ΚΠΕ) προτίθεται να υλοποιήσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 8 διδακτικών ωρών με θέμα: «Οι μνήμες της βιομηχανικής κληρονομιάς συναντούν την Επιστήμη των Πολιτών στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας» στις 20 και 21 Μαΐου 2022, στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Β’ Κύκλος)».

Η έναρξη του σεμιναρίου, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 θα γίνει μέσω Webex σε σύνδεσμο που θα σταλεί στους συμμετέχοντες, ενώ το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στον πρώην βιομηχανικό χώρο του Εργοστασίου Λιπασμάτων και Χημικών Ουσιών της Δραπετσώνας. 

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 74/7-4-2022 του ΚΠΕ Δραπετσώνας

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί των ανωτέρω Διευθύνσεων, μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 12.00
Για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη μελέτη πεδίου στις 21 Μαΐου 2022 θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων δε θα υπερβαίνει τους 85.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου