Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

5.000.000 επισκέψεις στο δικτυακό τόπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Εικόνα 2
Ιστοσελίδα Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
Εικόνα 1

Από τις 20-12-2012, ο δικτυακός τόπος της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας www.dipevath.gr  μέτρησε πάνω από 5.000.000 επισκέψεις από την ημερομηνία δημιουργίας τoυ, την 13η Οκτωβρίου 2010 (εικόνα 1). Aπόδειξη του ότι πλέον ο δικτυακός τόπος www.dipevath.gr με την καθημερινή ενημέρωσή του, το πλήθος πληροφοριών και την εύχρηστη πλοήγηση αποτελεί πανελλαδικής εμβέλειας σημείο αναφοράς για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο σχεδιασμός και ανάπτυξη του δικτυακού τόπου είναι μια από τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας Παρασκευά Βεντήρη υπό την εποπτεία και ενεργό συμμετοχή του οποίου σχεδιάστηκε και αναπτύσσεται. Συγχαρητήρια στο Τμήμα Μηχανογράφησης της Διεύθυνσης για την  καθημερινή διαχείριση, ενημέρωση και βελτίωση του www.dipevath.gr !

Εικόνα 3

Yπενθυμίζουμε ότι μέσα από το ιστολόγιό μας στη δεξιά πλευρά  υπάρχει ένθεμα με τις τελευταίες  ειδήσεις από το δικτυακό τόπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (εικόνα 2).  Ανάλογο ένθεμα του ιστολογίου του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης υπάρχει στη δεξιά πλευρά του δικτυακού τόπου της Διεύθυνσης (εικόνα 3).  Τέλος υπενθυμίζουμε ότι για να μεταβείτε στο ιστολόγιό μας μέσω του δικτυακού τόπου της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, επιλέγετε τη διαδρομή "Δημοσιεύσεις"-"Σχολικές Δραστηριότητες"-"Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" και εκεί το εικονίδιο «Καινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου