Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση “Play with me not with pc” - στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius


P1010230Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, κατόπιν πρόσκλησης της Διευθύντριας του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου και πρώην Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσής μας κυρίας Μαριάννας Χατζημιχαήλ, παρακολουθήσαμε την εκδήλωση με τίτλο “Play with me not with pc”  που διοργάνωσε το σχολείο στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ομώνυμο Πρόγραμμα Σχολικών Συμπράξεων Comenius Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και φωτογραφίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας. Δείτε επίσης το δικτυακό τόπο του προγράμματος.

Συγχαρητήρια στη Διευθύντρια, στη συντονίστρια του προγράμματος κ. Νατάσα Κυριακοπούλου  και στους εκπαιδευτικούς του 13ου Δ.Σ. Χαλανδρίου που δίνουν στους μαθητές του σχολείου τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ευρωπαϊκή σχολική σύμπραξη. Η συμμετοχή σε τέτοιου είδους συμπράξεις συμβάλλει  στη δημιουργία ενός ανοικτού, διαπολιτισμικού και καινοτόμου σχολείου, όπως χαρακτηριστικά  ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά το χαιρετισμό του ο Διευθυντής της Διεύθυνσής μας κύριος Πάρις Βεντήρης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Λετονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σχολικοί Σύμβουλοι, Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων και Διευθυντές Σχολείων της Διεύθυνσής μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου