Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

EOE: Εκπαιδευτική Εκδήλωση: Η άγρια ζωή της σχολικής αυλής

 Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε εκδήλωση ενημέρωσης για την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης με θέμα την υπαίθρια εκπαίδευση και την εισαγωγή της στα ελληνικά σχολεία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:30 στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», στο κτίριο της Κιβωτού των Σπορών (είσοδος Α: Σπ. Μουστακλή).
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα επιμόρφωσης, ενώ θα γίνει και εφαρμογή υπαίθριων δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα μέχρι τις 15 Ιουνίου: https://forms.gle/o7gSG3uco4ojtGwq9.
Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την επέκταση της μαθησιακής διαδικασίας στη σχολική αυλή και σε γειτονικά πάρκα, αξιοποιώντας τα εργαλεία της διαδικτυακής εκπαίδευσης προς όφελος της αστικής βιοποικιλότητας.
Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στον δικτυακό τόπο της ΕΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου