Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΠΕ Παρανεστίου, Εργαστήριο ενηλίκων "Ενεργοί πολίτες" 28-30 Μαρτίου

DSC 04421

Το ΚΠΕ Παρανεστίου στα πλαίσια του Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση πρόκειται να υλοποιήσει τριήμερο εργαστήριο εκπαίδευσης ενηλίκων με τίτλο «Ενεργοί Πολίτες και Περιβάλλον».  Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από 28 έως τις 30 Μαρτίου 2014 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Παρανεστίου στο Μεσοχώρι του Δήμου Παρανεστίου. Οι θεματικές που θα καλύψει θα είναι οι ακόλουθες:

Δραστηριοποίηση Ενεργών Πολιτών σε θέματα προστασίας φυσικού περιβάλλοντος.

Ευαισθητοποίηση και Ενημέρωση Ενεργού Καταναλωτή.

Αξιοποίηση παραδοσιακών μονοπατιών για την εκπαίδευση στην ερμηνεία περιβάλλοντος (εθελοντική εργασία, διάνοιξη, σήμανση και καθαρισμός παλιών μονοπατιών).

Ενεργοί Πολίτες στην διατήρηση, στην καλλιέργεια και τη διάδοση παραδοσιακών σπόρων (βιωματικά εργαστήρια διάδοσης και διάσωσης ντόπιων ποικιλιών και καλλιέργειας λαχανικών).

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν όλοι οι ενήλικες από 18-65 ετών. Περισσότερες πληροφορίες και έντυπο αίτησης συμμετοχής στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του ΚΠΕ Παρανεστίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου