Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Προκήρυξη ΠΜΣ Παν. Αθηνών - Κατεύθυνση: "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη"

Eνημέρωση 17/5/2013: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών μέχρι Παρασκευή 24/5

H Επίκουρη Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ   και Ακαδημαϊκή υπεύθυνη της Κατεύθυνσης ΠΜΣ Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη κ. Μαρία Δασκoλιά μας ενημερώνει για την  Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κατεύθυνση: "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη"

"Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή απευθύνεται σε πτυχιούχους όλων των Τμημάτων που καταρτίζουν εκπαιδευτικούς για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η προκήρυξη αναφέρει αναλυτικά όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής, καθώς και στοιχεία για τη λειτουργία και το πρόγραμμα σπουδών της Κατεύθυνσης. Ειδικότερα, από πέρσι καθιερώσαμε την απογευματινή ζώνη μαθημάτων (από τις 2.30 μέχρι 6), καθώς επίσης και τη δυνατότητα να γίνονται ορισμένα μαθήματα και πρωινά του Σαββάτου, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα παρακολούθησης των μαθημάτων, με βάση τις ανάγκες της πλειοψηφίας των ενδιαφερόμενων συναδέλφων εκπαιδευτικών. Τέλος, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το ΠΜΣ, ανταποκρινόμενο στις ειδικές συνθήκες της παρούσης κατάστασης και επιδιώκοντας να ανοίξει τις πόρτες του σε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται και μοχθούν για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη στο χώρο της εκπαίδευσης γενικά και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ειδικότερα, προβλέπει και προωθεί μια σειρά από υποτροφίες, που αφορούν σε σημαντική μείωση διδάκτρων, για μεγάλο αριθμό μεταπτυχιακών φοιτητών, βάσει είτε της επίδοσής τους είτε/και άλλων, κοινωνικοοικονομικών, κριτηρίων". 


Μαρία Δασκολιά Ακαδημαική υπεύθυνη της Κατεύθυνσης ΠΜΣ
"Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη"
http://eel.ppp.uoa.gr/news.html


Ευχαριστούμε πολύ την κ. Δασκολιά για την ενημέρωση και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους υποβάλουν αίτηση! 

Eνημέρωση 14/5/2013: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 56951/Γ7 Τμήματος Β' Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ ΥΠΑΙΘΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου