Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Aπολογιστικό ερωτηματολόγιο για τα εκπονηθέντα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης


Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας, που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής και εκπόνησαν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος (2012-2013) να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το παρακάτω ερωτηματολόγιο (κάθε εκπαιδευτικός ξεχωριστά), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Στόχος του ερωτηματολογίου είναι η αξιοποίηση των αποτελεσμάτων για το σχεδιασμό νέων, αποτελεσματικότερων στρατηγικών, στο πλαίσιο της αναγκαίας αναβάθμισης των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Μαζί με το ερωτηματολόγιο, οι εκπαιδευτικοί αν επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν το τελικό προϊόν του προγράμματός τους σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (έντυπο, αφίσα, ψηφιακό δίσκο, επιτραπέζιο παιχνίδι, διεύθυνση URL δικτυακού τόπου ανάρτησης υλικού). 
Το υλικό σε έντυπη μορφή μπορεί να υποβληθεί ή να αποσταλεί στο Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Παράρτημα Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, Δήμητρος 8, 3ος όροφος, 151 24 Μαρούσι.
Το υλικό σε ηλεκτρονική μορφή μπορεί να αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr και μόνο σε αυτή. Για την ηλεκτρονική αποστολή υλικού που λόγω μεγάλου μεγέθους (πάνω από 25ΜΒ)  δεν μπορεί να επισυναφθεί σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακολουθήστε τις οδηγίες που έχουμε στη σχετική μας ανάρτηση

Το σύνολο του ηλεκτρονικού υλικού θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο των Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτικών Καινοτομιών.
Όποιος εκπαιδευτικός δεν επιθυμεί τη διαδικτυακή ανάρτηση του υλικού του ή μέρους αυτού παρακαλείται να το δηλώσει στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα συνοδεύει την αποστολή του.
Η εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας συμπλήρωση και υποβολή του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου είναι υποχρεωτική για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης. 

Συνημμένα: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 6118/29-5-2013 Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας


α) Η εμπρόθεσμη υποβολή του ερωτηματολογίου διασφαλίζει την έγκαιρη έκδοση της σχετικής βεβαίωσης και την έγκαιρη  αποστολή της. 

β) Παρακαλείσθε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπλήρωση του ονόματος της σχολικής σας μονάδας, του ονοματεπώνυμού σας και του τίτλου του προγράμματος, έτσι ώστε  να μην υπάρχουν λάθη κατά την αναγραφή αυτών των στοιχείων στις βεβαιώσεις. Επίσης με μεγάλη προσοχή να συμπληρώσετε και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σχολικής σας μονάδας.

γ) Οι συντονιστές εκπαιδευτικοί ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να συμπληρώσουν και το ερωτηματολόγιο του συμμετέχοντα εκπαιδευτικού



Συμπλήρωση και υποβολή ερωτηματολογίου:
- Συντονιστές εκπαιδευτικοί: Πατήστε στην εικόνα αριστερά (κόκκινη).
- Συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί: Πατήστε στην εικόνα δεξιά (μπλε).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου