Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Β΄ Αθήνας σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Oργάνωση WWF Hellas και το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας


Στο πλαίσιο της  συνεργασίας μας σε τοπικό επίπεδο με την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Β΄ Αθήνας   κ. Βαρβάρα Πετρίδου, τυχόν κενές θέσεις στο παρακάτω σεμινάριο θα καλυφθούν από εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας. Επομένως, δείτε τις παρακάτω πληροφορίες και υποβάλετε την αίτησή σας απευθείας στην Υπεύθυνη Π.Ε της ΔΔΕ Β΄ Αθήνας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας και ώρας υποβολής της αίτησης. Eυχαριστούμε την κ. Πετρίδου γι' αυτή της την προσφορά! 

Πηγή: www.enet.gr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο  σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση  WWF  Hellas  και το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας  την Κυριακή 26-05-2013 από τις 09.00 έως τις 16:00με τίτλο :
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής, είτε ηλεκτρονικά στο grpere@dide-v-ath.att.sch.gr, είτε με φαξ στο 2106000870, μέχρι την Πέμπτη 23/05/13.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου