Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΠΕΕΚΠΕ Αττικής - Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Σεπτεμβρίου 2013


Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αττικής στη Συνεδρίαση της 10ης Ιουνίου 2013, αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη, στις 6.00΄το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΠΕ Αργυρούπολης. Η  πραγματοποίηση της Εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης προϋποθέτει  βέβαια την κατάθεση υποψηφιοτήτων τόσο για την Διοικούσα Επιτροπή όσο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Γι’ αυτό καλούμε τα μέλη μας, που ενδιαφέρονται σχετικά να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους μέχρι τις 18 Αυγούστου 2013, με fax στον αριθμό: 210-9959251 ή με mail στο acee@otenet.gr προκειμένου να καταρτιστεί το σχετικό ψηφοδέλτιο. 


Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

 ΠΕΕΚΠΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013


Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Όσοι συνάδελφοι της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας ασχολείστε και αγαπάτε την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση - και είστε αρκετοί-  αλλά και όσοι από άλλες περιοχές της Αττικής διαβάζετε αυτή την ανάρτηση- σκεφτείτε το ενδεχόμενο της εγγραφής σας στην Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής Οι ιδέες, οι πρακτικές και οι προτάσεις σας για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση καλό είναι να ακουστούν και σε οργανωμένους συλλογικούς φορείς όπως η Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής. Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση ως θεσμός μας χρειάζεται όλους, για ένα καλύτερο αύριο για την εκπαίδευση και για το περιβάλλον.     

Ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Δημήτριος Γκότζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου