Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας: Συνάντηση Σ.Ε. ΔΘΔ Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Μαθαίνω για τα Δάση"

ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Ενημέρωση 27/6: Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση. Πέρα από τον απολογισμό των δράσεων για το προηγούμενο σχολικό έτος έγινε και προγραμματισμός δράσεων για το νέο σχολικό έτος, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται ημερίδα στην Πεντέλη ή στον Υμηττό, βράβευση σχολείων του Δικτύου,  διαγωνισμός, παραγωγή νέου εκπαιδευτικού υλικού και άλλα πολλά για τα οποία θα ενημερωθείτε έγκαιρα και λεπτομερώς από το ιστολόγιό μας. Ευελπιστούμε το νέο σχολικό έτος να ενταχθούν και άλλα σχολεία στο Δίκτυο από όλη την Ελλάδα αλλά και ιδιαίτερα από τη Διεύθυνσή μας. Όσοι εκπαιδευτικοί σκέφτεστε να υλοποιήσετε  πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα το δάσος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Την Πέμπτη 27/6/2013 η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας Συντονιστικός Φορέας του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Μαθαίνω για τα Δάση" δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης συγκαλεί σε συνάντηση εργασίας τη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου με αντικείμενο τον ετήσιο απολογισμό των δράσεων του Δικτύου και τον προγραμματισμό των δράσεων για το σχολικό έτος 2013-2014.  Η συνάντηση έχει εγκριθεί από το Τμήμα Β' της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με το υπ' αρ. πρωτ. 84486/20-6-2013 έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου