Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Επιμορφωτικά σεμινάρια ΚΠΕ Ελευσίνας (Ελευσίνα, ζητήματα αειφορικής διαχείρισης αστικού περιβάλλοντος)


Eνημέρωση 20/10: Με τη συμμμετοχή περίπου 60 εκπαιδευτικών, από τις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. της Αττικής ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΚΠΕ Ελευσίνας "Ελευσίνα, ζητήματα αειφορικής διαχείρισης αστικού περιβάλλοντος", το οποίο και παρακολουθήσαμε, συνοδεύοντας εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσής μας. Αρχαία, νεότερη και σύγχρονη Ελευσίνα, αστικό, βιομηχανικό, αρχαιολογικό και παράκτιο τοπίο παρέλασαν μπροστά μας τόσο μέσα από τις παρουσιάσεις της Παρασκευής όσο και μέσα από τη μελέτη πεδίου και τα εργαστήρια του Σαββάτου και έθεσαν κάθε ένα τα ζητήματά του, τα προβλήματα του παρόντος και τις προοπτικές του μέλλοντος. Μεγάλο το ενδιαφέρον και η εμπλοκή των συμμετεχόντων σε παρουσιάσεις και συζητήσεις και άριστη η κατάρτιση και η υποστήριξη από την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ. Εν κατακλείδι θα μπορούσαμε να πούμε πως με τα δύο διήμερα σεμινάρια του Οκτωβρίου το νεοσύστατο ΚΠΕ Ελευσίνας έκανε μια δυναμική είσοδο στο χώρο της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Υπεύθυνο Λειτουργίας κ. Πάνο Μπεγέτη και την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ για την άρτια διοργάνωση και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους!

Στο πεδίο: Πλατεία Ηρώων, Ναός Αγίου Ζαχαρία
                                           
                                        Συζήτηση στο ΚΠΕ
Eνημέρωση 2/10: Το σεμινάριο «Ελευσίνα, ζητήματα αειφορικής διαχείρισης αστικού περιβάλλοντος» που είχε αρχικά προγραμματισθεί να γίνει  στις  20-21/9/2013 μετατέθηκε για τις 18-19/10. Επειδή υπάρχουν 2 κενές θέσεις μπορούν να καλυφθούν από εκπαιδευτικούς που δεν είχαν δηλώσει αρχικά συμμετοχή αρκεί να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής άμεσα στο perivallontikh@dipevath.gr (το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4/10 και ώρα 11.00 π.μ.).

Λογότυπο ΚΠΕ Ελευσίνας

Ενημερωθείτε από τα επισυναπτόμενα έγγραφα για το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στα επιμορφωτικά σεμινάρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  που θα διοργανώσει το ΚΠΕ Ελευσίνας με θέμα:

1. «Ελευσίνα, ζητήματα αειφορικής διαχείρισης αστικού περιβάλλοντος» στις  20-21/9/2013

2. «Παράκτια Ελευσίνα…Μια γειτονιά του Σαρωνικού», στις 4-5/10/2013




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου