Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ίδρυση Περιφερειακού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Πώς θα μειώσω τα σκουπίδια μου;"

Κατά το σχολικό έτος 2012-13 η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας ίδρυσαν Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΤΔΠΕ) με θέμα «Πώς θα μειώσω τα σκουπίδια μου;».

Στο χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης του ΤΔΠΕ προβλέπεται, για το σχολικό έτος 2013-14, η μετεξέλιξή του σε Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο οποίο θα συμμετέχουν σχολεία από ολόκληρη την εκπαιδευτική περιφέρεια της Αττικής.

Σύμφωνα με το παραπάνω πλαίσιο φέτος μπορούν να συμμετέχουν στο παραπάνω δίκτυο και σχολικές μονάδες από τη Διεύθυνσή μας αποστέλλοντας την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr μέχρι τις 10/10/2013.  Για  να συμπεριληφθεί μια σχολική μονάδα στο δίκτυο θα πρέπει να υλοποιήσει κατά το τρέχον σχολικό έτος περιβαλλοντικό πρόγραμμα που να σχετίζεται με κάποια από τις ειδικότερες θεματικές ενότητες του δικτύου (βλ. συνημμένα).




Συνημμένα:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου