Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

EEΠΦ: Εκδήλωση Έκθεσης δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά», τέχνη από σκουπίδια (trash art)

imageΗ Εκδήλωση Έκθεσης δημιουργιών από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά, τέχνη από σκουπίδια (trash art), της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στη ΧΑΝ Αθηνών (Ακαδημίας 36 & Ομήρου, Αθήνα) και θα περιλαμβάνει Έκθεση φωτογραφιών και δημιουργιών από ανακυκλώσιμα υλικά που θα έχουν κατασκευαστεί από εσάς και τους μαθητές σας. Επίσης θα περιλαμβάνει Βιωματικά εργαστήρια δημιουργιών από ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Θα εκτεθούν επίσης επιλεγμένες δημιουργίες από τα βιωματικά εργαστήρια.
Οι 3 καλύτερες δημιουργίες προς Έκθεση, θα επιλεχθούν από ειδική Επιτροπή και θαβραβευτούν κατά την Έκθεση. Επίσης θα δοθούν έπαινοι σε όλα τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν με τις δημιουργίες τους στην έκθεση, καθώς καιβεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς που θα παρακολουθήσουν τα βιωματικά εργαστήρια.
Τα σχολεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Έκθεση αλλά και οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή σας βιωματικά εργαστήρια θα βρουν περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της ΕΕΠΦ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου