Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

KΠΕ Λαυρίου: Ενημερωτική εκδήλωση ΚΠΕ Αττικής (Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης)

Οι εκπρόσωποι των  ΚΠΕ ενημερώνουν τους εκπαιδευτικούς 

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσής μας συμμετείχε στην ενημερωτική εκδήλωση του ΚΠΕ Λαυρίου, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις των ΚΠΕ της Αττικής (Λαυρίου, Αργυρούπολης, Δραπετσώνας, Ελευσίνας) σε εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Ανατολικής Αττικής και Β΄ Αθήνας. Ακολούθησαν εισηγήσεις από τους Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία οι εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα θεματικά δίκτυα των ΚΠΕ έτσι ώστε να επιλέξουν αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στα προγράμματα που υλοποιούν ή σκοπεύουν να υλοποιήσουν. 

Φτιάξαμε μια συγκριτική παρουσίαση των προγραμμάτων των ΚΠΕ, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Κάνοντας κλικ στο όνομα κάθε ΚΠΕ οδηγείστε με υπερσύνδεση σε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα (απαιτείται αποθήκευση της παρουσίασης και άνοιγμα με το PowerPoint σε προβολή παρουσίασης).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου