Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΤΔΕ Κρήτης: Ημερίδα "Οι φοιτητές κάνουν τη διαφορά"

Όταν οι φοιτητές αναλαμβάνουν δράση και γίνονται οι ίδοι παραγωγοί εκπαιδευτικού υλικού!

Kατά την ημερίδα του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα "Οι φοιτητές κάνουν τη διαφορά", που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο στις 2 Απριλίου, παρουσιάστηκαν συμμετοχικά βίντεο που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Καθηγητή κ. Βασίλη Μακράκη. Τα βίντεο αποτέλεσαν παρεμβάσεις προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών για την προώθηση του Πανεπιστημίου Κρήτης σε Βιώσιμο/Αειφόρο Πανεπιστήμιο και του Ρεθύμνου ως μιας Βιώσιμης/Αειφόρου Πόλης. Στην παραπάνω εικόνα ο Καθηγητής κ. Μακράκης και η Υπ. Δρ. του Τμήματος κ. Βίγκου κατά το συντονισμό της ημερίδας. 

Αξίζει να δείτε τις δουλειές των φοιτητών και των φοιτητριών, ενδεχομένως κάποια από τα βίντεο να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και πληροφοριών και για τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υλοποιείτε στα σχολείο σας. Πατήστε στην παρακάτω εικόνα -όπου ενδεικτικά φαίνονται οι τίτλοι κάποιων βίντεο- ώστε να μεταβείτε στο κανάλι του RCE Crete (Περιφερειακό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για την Εκπαίδευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη) στο YouTube και να δείτε όλα τα βίντεο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου