Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής: Ενημερωτικό για τη Ι’ Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

Οικονομική τακτοποίηση παλαιών μελών - Εγγραφές νέων μελών

Δείτε το αρχείο pdf Ενημερωτικό για εκλογοαπολογιστική ΠΕΕΚΠΕ 2014)


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κεντρικού Δ.Σ. της Ένωσής μας για την οποία σας έχουμε ενημερώσει και βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Παραρτήματός μας (www.peekpeattikis.gr), η εκλογο-απολογιστική συνέλευση της ΠΕΕΚΠΕ θα γίνει στις 29 Ιουνίου 2014στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Νέας Κίου.
Οι υποβολές υποψηφιοτήτων για το κεντρικό Δ.Σ. και για την εξελεγκτική επιτροπή μπορούν να γίνουν είτε ηλεκτρονικά, είτε στο fax 2109911165 μέχρι τις 24 Μαΐου 2014 σύμφωνα με τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα της Ένωσης (http://peekpesite.blogspot.gr/2014/04/blog-post_29.html). Τo έντυπο δήλωσης περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα αλλά για διευκόλυνσή σας το επισυνάπτουμε.
Το κεντρικό Δ.Σ. όρισε ότι η οικονομική τακτοποίηση παλαιών μελών μπορεί να γίνει με καταβολή δύο (2) συνδρομών, δηλαδή 24 Ευρώ, ενώ η νέα εγγραφή μελών για το 2014 με υποβολή της αίτησης που επισυνάπτεται και με καταβολή της συνδρομής των 12 Ευρώ. Σημειώνουμε ότι νέα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν στην εκλογοαπολογιστική μπορούν να εγγραφούν μόνο μέχρι τις 24 Μαΐου 2014. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία ή ταχυδρομικά σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δώσει το κεντρικό ΔΣ στέλνοντας φάκελο στο σπίτι σας. Γι αυτό αν κάποιος έχει αλλάξει διεύθυνση πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα διότι στις 24 Μαΐου θα δώσουμε τον κατάλογο στο κεντρικό Δ.Σ.
Για την καταβολή των συνδρομών μπορείτε να ακολουθήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1) Με πληρωμή στην Ταμία Μάγδα Σπανού ή σε ένα από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Αττικής (π.χ. ο Γιώργος, ο Θεμιστοκλής και η Μαρία βρίσκονται καθημερινά στο ΚΠΕ Αργυρούπολης 2109959251 και έχουν μπλοκάκια αποδείξεων)
2) Με κατάθεση στο λογαριασμό της AlphaBank 136-002101-211844 , Φαραγγιτάκης – Σκούρα και με ένα ενημερωτικό τηλεφώνημα ή φαξ στο 2109959251 (στη διάθεσή σας και τα 3 κινητά  που αναφέρονται στο πάνω μέρος του εγγράφου).
3)   Με ταχυδρομική επιταγή σε μια από τις παρακάτω δύο διευθύνσεις:
α) Φαραγγιτάκης Γεώργιος, Μιλήτου 179, ΤΚ 16451 Αργυρούπολη
β) Σπανού-Σκούρα Μαγδαληνή, Νεωρείων 75, ΤΚ 18534 Πειραιάς
Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν είναι αποδεκτός. Σε περίπτωση που δεν έρθει στο σπίτι σας φάκελος από το κεντρικό ΔΣ με το υλικό για την ταχυδρομική ψηφοφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το Παράρτημά μας θα επιδιώξει ομαδική μετακίνηση με πούλμαν.


Επισυνάπτονται: 1) ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, 2) ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΕΚΠΕ 2014


Ο Γενικός  Γραμματέας                                                Ο Πρόεδρος

Θεμιστοκλής Σμπαρούνης                                         Γιώργος Φαραγγιτάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου